Hata 1 milyon: Parası Ödenmedi

0
karum
Ticari bir hediyelik eşya sitesi olduğunu tahmin ettiğimiz http://www.esenhediyelik.com.tr sitesinin "title"ında aynen şu yazıyordu ==> HATA 1 milyon: Parası ödenmedi. HTML sayfasında da emeğinin karşılığını alamadığından sayfayı kapattığını belirten bir firmanın web adresi. "hata 1 milyon olayı" çok hoşuma gitti :)

Görüşler

0
angeleous
Az bile yapmislar :P Böyle adamların çıplak fotoğraflarını yayınlamak lazım :) (Şaka tabi)
0
oktay
Bak bakalim bu coluk cocukla bir daha is yapar mi duzgun sirketler. Insanlik hali 10 milyon ayri sebepten zamaninda odeme yapamamis olabilirler. Bu sekilde sacmaliklar yapmaya gerek yok. Bu tip seyler sirketlerin kendi arasinda veya mahkemede halledilir. Her olayi televolelestirmenin kimseye en ufak faydasi olmaz.

Saygilar.

oktay
0
SHiBuMi
İnsanlık hali mi :)) Bankadan çekleri dönünce ne diyorlar peki mesela abi kusura bakma çocuğa üst baş aldık ay sonu malum çıkışmadı falan mı :)

Düzgün şirket ödemesini zamanında yapar, doğru dürüst ödeme yapmayan/yapamayan şirket de düzgün şirket değildir. Türkiye'de sözlü anlaşma yapıp da işi teslim alınca bir anda kriz aklına geliveren niceleri var.
0
FZ
SHiBuMi´ye katılıyor ve diyorum ki hakkı yenen programcıların ve tasarımcıların sonuna dek yanındayız! :)
0
anonim
çoluk çocuk ?

Bu tür bir tepkiyi en son operanın ms'e karşı yaptığını gene bu siteden okumuştum.
0
redogre
valla bu biraz fazla iyimserce değil mi? Özellikle bizim avukatlarımız sizi paketler lafını duymuşsanız, fazla iyimser olduğunu anlarsınız... Burası Türkiye, bir web sayfası beklenen kazancı getirmediği anda hemen gözden çıkartılır, parası da ödenmez. Belki ilk başlangıç için anlaşma yapılır ama sonra ki şeyler hep lafla gelişir, işten vazgeçilince de alacağınıza elveda. Bence az bile... (Çok alacağı olan biri)
1
fkoksal

15 yılda hiçbir şey değişmemiş :)

1
redogre

7 yılda bir kriz oluyor ve başa dönüyoruz zaten :)

1
fkoksal

O ayri hikaye. Bir de söz ile iş yapmaya devam ediyoruz ve taraflardan biri genelde madur oluyor.

1
HasSimois

Şirketler her zaman hatalıdır.

Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Engelli sitelere alternatif erişim yolu: TamamAbi.org

crematorium

Mahkeme kararı ile ya da başka bir şekilde engellenmiş internet sitelerine erişmenin kolay ve ağrısız yolunu paylaşan bir site var artık.

TamamAbi.org

Önerilen çözümü kısaca özetleyeyim;

Amazon'un Mekanik Türk'ü

vst

İnsanların (şimdilik) bilgisayarlardan daha iyi ve hızlı bir şekilde yaptığı işleri yapıp para kazanmak ister misiniz? O zaman Amazon'un yeni servisi "Mekanik Türk" ilginizi çekebilir.

Peki biz Türklerin konuyla ilgisi ne ki?

.tr Paylaşılamıyor

mrtksn

15 yıldır ODTÜ'den dağıtılan .tr uzantılı alan adlarının tescil hakkını Telekomünikasyon Kurumu devralmak istiyormuş.

Gerekçe olarak ise internet servis sağlayıcılarıyla ilgili yetkilendirmeler, denetlemeler ve numara tahsisiyle ilgili işlemlerin Kurum tarafından yapıldığını, internet alan adları konusunun da kıt kaynaklardan bir tanesi olduğunu, dolayısıyla bu konudaki yetkilendirmenin Telekomünikasyon Kurumu tarafından yapılması gerektiği gösterilmiş. Ancak asıl mesele 1 milyon doları geçen yıllık kar gibi görünüyor.

Haberin tamamını buradan okuyabilirsiniz.

Ergonomik bilgisayar kullanım kılavuzu

sundance

Eve gitsem de bilgisayarla uğraşam diyenlerin acaba ne kadarı saatlerce bilgisayar kullanmanın ergonomik olarak yaratabileceği sorunlardan haberdar. Kaçımız Bilgi'de sunum yaparken Stallman'ın taktığı bilekliğin Carpal Tunnel Sendromu ile ilgili olduğunu ve bunun kalıcı zararlara yol açabildiğini biliyor?

Bu konuda birçok soruya cevap veren, çok güzel bir döküman HP'nin sitesinde yer almakta. Türkçe si de bulunan bu 58 sayfalık dökümanı, bilgisayar başında günde dört saatten fazla zaman geçiren herkese öneriyorum.

Way Back Machine Ya Da Durdurun Dünyayı İnmek İstiyorum!

darkhunter

Internet anılarınızda yer almaya başladı mı? Zaman zaman, bundan birkaç yıl önce gezdiğiniz siteleri artık bulamamaktan yakınıyor musunuz? Ya da takip ettiğiniz bir sitenin bundan birkaç yıl önceki halini görmek ister misiniz?