Panel : Görsel Sanatlarda Matematik ve Programlama

0
FZ
Atölye Onbir, özellikle görsel sanatlar için güncel bir araç haline gelen bilgi görselleştirme (Information Visualization) yöntemleri ve sanatçıların bu yeni araca yaklaşımı üzerine konuşmak için Can Altıneller‘i konuk ediyor. Bilgisayarın ve bilgisayar biliminin sanatçılara sunduğu imkanlar hakkında bilgi edinmek ve fikirlerinizi paylaşmak istiyorsanız en geç 10 Kasım 2009 tarihine kadar aşağıdaki formu doldurarak bu etkinlikteki yerinizi ayırtın.
Can Altıneller Kadıköy Anadolu Lisesi ve Florida Teknoloji Enstütüsü bilgisayar bilimi bölümünü bitirdi. Yazılım geliştirmenin yanı sıra, elektronik, mekanik, optik ve robotik tasarımlar yapmak ile ilgilenmektedir.

Kaynak: http://www.atolyeonbir.com/gsmp/

İlgili Yazılar

Kocaeli Üniversitesi Bilişim Günleri, Linux Seminerleri, 14 Mayıs

hcg

Kocaeli Üniversitesi'nde 13-14-15 Mayıs tarihlerinde "Bilişim Günleri" adında bir organizasyon düzenleniyor. Etkinlikte; 14 Mayıs günü, ilki 9.30, ikincisi 11.00'da olmak üzere iki Linux semineri olacak. Seminerleri Enver Altın veriyor.

Organizasyon Kocaeli Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Konferans Salonunda olacak. Umuttepe Yerleşkesi, Eski İstanbul Yolu 10 km.

ilgilenen herkes davetlidir.

Akıl: Eski Bir Probleme Yeni Yüzyılda Nörobilim Penceresinden Bir Bakış

FZ

TÜBA Asli Üyesi ve Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyesi Prof.Dr. Turgay Dalkara, 25 Mayıs 2006 Perşembe günü saat 18:00'de TÜBİTAK Mustafa İnan Konferans Salonunda (Tunus Cad. No: 80, Kavaklidere - Ankara) "Akıl: Eski Bir Probleme Yeni Yüzyılda Nörobilim Penceresinden Bir Bakış" konulu bir konferans verecektir.

PHP5 İle Gelen Yenilikler Semineri

adervis

İNETD tarafından düzenlenen "PHP 5 İle Birlikte Gelen Yenilikler" isimli seminer 25 Kasım 2006 tarihinde IBM Linux Merkezinde yapılacak. Konuşmacı : Hidayet Doğan

1. Türkiye`de Linux ve Serbest Yazılım Konferansı

sundance

Eveeet, gittik dönüyoruz. Fazlamesai ekibi olarak bilfiil katıldığımız 1. Türkiye'de Linux ve Serbest Yazılım Konferansı dönüşünde trende, patates bira eşliğinde semineri değerlendirip yorumlarımızı toparlıyoruz.

Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri 2006

butch

24-25 Şubat 2006 tarihlerinde gerçekleşecek etkinlik programı oluşmaya başladı. Bu adreste bulabileceğiniz programa ek olarak daha önceki etkinliklere gelenlerin hatırlayacağı BS2(Büyük Salon), LKD seminerlerine ayırılmış durumda. LKD programının detayları da yakında yayınlanacak.

Ciddi bir katılım beklenen etkinlik, bu yıl sizlerin de ilgisini çekebilecek bazı yenilikler içeriyor.