King

0
elendil
Kahvehane kültürü olanlar bilirler, kahvehaneler sadece çay içilen, hatun ve futbol muhabbeti yapılan, hesabına kağıt oyunları oynanan yerler değildir.
Bu olgularla beraber (:PPPPPPPPPPPP) , oyun oynamayı seven, 52'nin olasılıkları ve yaratıcılığına gönlünü kaptıranlar da vardır. Neyseki kahvehaneye gitme yaşımın geçtiği (mahalle gençleri büyür ve evlenir, bekarların sayısı azaldıkça kare kurmakta zorluk çekilir) ve internetin tvnin yerini aldığı son günlerde (son 10 ay) bi site buldumki inanamadım; www.oyunsaati.com. Sitenin mucitleri king, batak, ihale ve maçakızı gibi kahvehanelerimizin reytingi yüksek bu oyunlarını internette hayata geçirmişler ve çok başarılılar. Eğer siz de benim gibi king oynamayı seviyorsanız, beklerim (kullanıcı adım sodas). Bir dahaki yazımda bu sitedeki ortamı, ilişkileri ve sanal aşkları inceleyeceğim. Hoşçakalın...

Görüşler

0
kermith
sitenin adı www.koako.com olarak değişti. ücretsiz üyelik sistemi ile çalışıyor site. satranç, briç, tavla, maçakızı, ihale, batak vs. gibi oyunlar mevcut. sodas ise ne yazık ki aramızdan ayrıldı. bir trafik kazasından kaybettik :( King salonlarından biri sodas cafe olarak adlandırıldı.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Xbox`ın piyasaya çıkış tarihi ve fiyatı belirlendi

larweda

Microsoft`un oyun konsolu pazarına da el atmasının ürünü olan Xbox oyun konsolunun 8 kasımda (ki hristiyan dünyada hediye çılgınlığı yaşanan noel öncesine denk geliyor) 299$`lık bir fiyata piyasaya çıkacağını duyuruldu. Sony'nin Playstation II`si ve Nintendo`nun GameCube`üne karşı zorlu bir piyasaya giren Microsoft, rakiplerinin geniş oyun ve pazar yaygınlığına karşı, Sega, Capcom ve Warner Bros ve Universal`in desteğini de aldığını duyurdu.

Crytek, Oyun Motorunu İngiliz Üniversitelerine Bağışladı

Evil_Empire

1999 yılında Almanya'da doğup büyüyen Türk kardeşler Cevat Yerli, Avni Yerli ve Faruk Yerli tarafından kurulan Crytek firması; FarCry oyunuyla geliştirilmeye başladıkları CryEngine oyun motorunu, İngiliz üniversitelerinin kullanıma açtı...

Devamı burada...

Direct X-10'un Vista'ya has olması...

sundance

Micros~1 Haziran ayı içinde, uzun süredir devam eden tartışmalara son verip Direct X 10'u sadece Vista için yayınlayacağını açıklamıştı.

Vista'nın mevcut durumu ve halihazırda birçok donanım üreticisinin Vista yerine XP'i tercih etmesi, Windows'un platform olarak konsollardan bile güçlü olduğu oyun piyasasındaki yerini, Vista'ya geçise zorlamak için kullanma çabası, sanırız Valve'ı da endişelendirmiş olacak ki "Bu karar bir hataydı" açıklaması yapmışlar.

Pusu Röportajı

FZ

Radikal'de Pusu oyunu ile ilgili bir röportaj yayınlandı. Dikkat çeken birkaç cümle:

Peki Pusu'nun maliyeti tam olarak ne?
Cemil: 200-250 bin dolar arasında.
Aynısını yabancı bir ülkede yapsalar maliyeti ne olur?
Cemil: Muhtemelen 1 milyon dolara yaklaşır. Yani şöyle demek lazım; bizim projemizde de herkes alması gerektiği gibi maaş alsa, emeğinin karşılığını tam olarak almış olsa, Pusu'nun maliyeti 700 bin dolarlara çıkardı. 250 bin dolar diyerek kimseyi kandırmış olmayalım yani; 250 bin doları cebine koyan kimse yapamaz bu oyunu.

4. Bağımsız Oyunlar Festivali

redogre

4. Bağımsız Oyunlar Festivali San Jose, Kaliforniya'da 19-23 Mart arası yapılıyor. Özellikle web sitesinde çok ilginç oyun başlıkları var. Öğrenci oyunları bölümünde ki birkaç çalışma takdire değer.

Finale kalan öğrenciler bilet ve masrafları karşılanarak konuk ediliyor. Keşke bizde de öğrencileri destekleyen böyle bir organizasyon olsa...