Gel Teskere

0
butch
Gel Teskere

Görüşler

0
Tarık
ahahah daha 6 ay vardı yahu ne vakit geçti onca ay :D umarız ki gittiğin yerde kendini john rambo sanan teğmen ve üsteğmenlerle karşılaşmazsın :) ben karşılaştım pek bir fena pek bir kaka durumlarla cebelleştim. pentatlon, 3,5,10 km tesisatlı tesisatsız tüfekli tüfeksiz ve yaylalar yaylalar. hayırlı teskereler...
0
auselen
google olmayınca tsk oldu demek.
0
urxalit
Güle güle git, hayırlısıyla güle güle gel. :)
0
FZ
Alice Harikalar Diyarında burada gördüklerimin yanında epey naif, sıradan ve dümdüz kalıyor. Her gün apayrı bir fantazi!
0
Tarık
Fakat o fantaziler dünyası insanı yorarken duruma göre acaip kafa boşaltır. hızlı tezkereler :)
0
FZ
Bir macera da böylece bitmiş oldu. :)
0
hcg
FZ'nin torunları tezkere alacak. Yeni kare gelmedi bir türlü. Bu okuyucu kare bekler.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Kolları sıvadık - 1: Her eve VectorLinux!

sundance

Linux şöyle iyi, böyle iyi, şöyle güvenilir, böyle verimli vs. vs. Laf laf laf... Bu sefer dedik ki biraz daha ileriye gidelim ve bakalım bu dediklerimiz ne kadar doğru, Linux ne kadar keyifli, işe yarar bir şey, masaüstünde devamlı çakılıp duran pencerelerimizle nasıl yapsak da karşılaştırsak ve bu projeye için kolları sıvadık

Proje basitçe şu, biz Fazlamesai ekibi olarak, yeni başlayan kullanıcıları baz alarak, evinizde, işyerinizde herhangibir makinanıza, adım adım nasıl Linux kurabilirsiniz, bunu anlatacağız ve her adımda karşılaşılabilen problemleri, bunların çözümlerini burada açtığımız bir forumdan sizlerle paylaşacağız. Ne dersiniz, var mısınız Linux kurmaya ?

İnsanlık Tarihi Düşündüğümüzden Daha Geriye Mi Uzanıyor?

FZ

13 Şubat 2006 tarihinde Radikal'de Urfa'dan tarihi haber! başlıklı bir yazı çıktı.

Yazıya göre Alman arkeologlar, Şanlıurfa'daki Göbekli Tepe mabedinde, yaklaşık 11 bin yıl öncesine dayanan; insanlığın en eski haber sistemi olarak tanımladıkları ve günümüzde kullanılan yazının ilkel biçimi olan işaretler buldu.

Binbir Gece Mesaileri

butch

Haber Maratonu

FZ

Müzik zevki evrensel midir, kültürel midir? MIT'den iki araştırmacı bu konu üzerinde bir çalışma yapmışlar. George Lucas, bilgisayar oyunlarında YZnin daha ciddi ve yoğun şekilde yer alması gerektiğini düşünüyormuş. ABD'de 2010 yılına dek nüfusun %60'ı genişbant internet erişimine kavuşacakmış ama Güney Kore çok daha ileride imiş. IBM yeni arama ve metin analiz yazılımını açık kaynak kodlu hale getirmiş. Açık kaynak kod camiasında daha çok kadın yazılım geliştirici yer almalıymış. XML dünyasının meşhur firmalarından Altova, ürünlerinden birini "royalty free" olarak kamunun kullanımına açmış. GNU/Linux'ta araba yarışı sevenlere TORCS tavsiye ediyorlarmış. Güvenlikle ilgili DenyHosts diye güzel, minik ve Python ile kodlanmış bir araç varmış.

MS'un yeni projesi ''KOD ADI: İSTANBUL ''

sundance

C-Net'in haberine göre Bill Gates, Micros~1'un yeni anında mesajlaşma yazılımı ISTANBUL'un lansmanını 8 Mart'ta San Fransisco'da yapacak.

Habere göre, birkaç aydır beta olarak denenmekte olan bu istemci Live Communications Server'ın bir parçasını oluşturmaktaymış.

Çok alametler belirdi, çoook...