Fazlamesai.net Globus´da

0
butch
Aylık ekonomi ve finans dergisi Globus'un bu ayki sayısında bizlerle yapılan bir röportaj yayınlandı. İlgilenenler için Sayfa 88 (125 KB), Sayfa 89 (146KB). Küçük bir hatırlatma; dergi ABD, Almanya, Avusturya, Fransa, Hollanda ve KKTC'de de satılıyormuş.

Görüşler

0
butch
Yazı da geçen mimarlık sitesinin adresi yanlış yazılmış. Doğrusu Archifact.net olacaktı.
0
anonim
fazlamesai.net yerinede fazlamesai.com yazmislar yazinin basinda...
0
butch
Aslında doğru yazmışlar. Ama fazlamesai.com birkaç gündür down. Birara tekrar incele.
0
FZ
Dün dergiyi alıp baktım, süper yakışıklı çıkmışsınız, ekibin bir kısmı sert bakışlar fırlatırken diğer kısmının muzipçe ve hınzırca gülümsemesi hoş bir kontrast yaratmış. Verilen poza bir bütün olarak bakıldığında ise Kahraman Beşli havası hakim ;-)
0
sefalet
Bu mimarlık sitesi artık ilgilenilmez durumda mıdır? Üyelik başvurusu çalışıyor gözükmüyor ve haber girdisi yapmanın da bir sonuç verdiği gözlenmemiştir.İlgililerin dikkatine!
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

FM'ye Soralım: Google 4 Milyar Doları Ne Yapacak?

anonim

Google SPO yapacağını açıkladı. Şu an itibariyle 2,5 Milyar Amerikan Doları civarında olan şirket piyasa değerini 6,5 Milyar Amerikan Dolara çıkaracak bir SPO yapacak.

SPO: Secondary public offering. İkincil halka arz. Diğer bir deyişle bir tür sermaye arttırımı.

4 Milyar Amerikan Doları nakit para şirketin kasasına girecek. Bu parayla ne yapacaklar dersiniz?

Kaynak: Reuters kaynaklı Yahoo haberi

Modern İnsan ?= Örgütlü İnsan

FZ

Modern insan örgütlü insandır derler. Peki ya modern bilgisayarcı? Yerli ve yabancı, üye olabileceğimiz önemli bilgisayar organizasyonlarından haberdar mıyız? Tek başımıza yapabileceğimizden çok daha fazlasını bu organizasyonların bünyesinde çalışarak gerçekleştiremez miyiz? Profesyonel ya da amatör bilgisayarcılar olarak bu organizasyonlardan faydalanamaz mıyız? Bu ve benzeri soruların cevapları eminim kişiden kişiye değişecektir ancak benim niyetim derin felsefi tartışmalara girmek değil, önemli olduğunu düşündüğüm birkaç yerli ve yabancı kurumun üyeliğe dair adreslerini sizinle paylaşmak.

Fazlamesai'ye soralım: Do you seek ICQ?

sundance

15 Kasım 1996'da çıktığında kısa sürede fenomen olmuştu. Dört İsrail'li gencin ortaya attığı anında mesajlaşma sistemi ICQ, Internet'e bakış tarzımızı tek başına değiştirmişti. Öyle ki Internet'in e-mail, web, irc ve ICQ'dan oluştuğunu söyleyenler bile vardı.

Bu şaşırtıcı başarı kısa sürede en büyük Internet firması olan AOL'un para benim değil mi?® felsefesi doğrultusunda ICQ'u satın alması ile en başarılı startup satışlarından birine döndü.

Peki o ilk göz ağrımız ICQ nereye gitti?

Rüyanda Görürsün

butch

Kablosuz Yaşam

butch