Fazlamesai Kare

0
butch
Fazlamesai Kare, bundan böyle haftada 1 yayınlanacak bant karikatürleri bulabileceğiniz yeni bir FM ortamı. İlk çalışmayı bu adreste bulabilirsiniz. Komikliklerinizi kare AT fazlamesai.net adresine, yorumlarınızı haberin devamına bekliyoruz.

Görüşler

0
Chriseba
eheh devamının da gelmesini bekliyoruz, güzel düşünülmüş...
0
newman
O penguenlerin ictigi cay sicak mi ;)?
0
tongucyumruk
Neden haftada bir? Ben hergün, hatta saat başı görmek istiyorum bu espirileri!
0
Anduril
Güzel bir adım, hayırlı olsun. Birşey sormak istiyorum: Acaba sadece karikatür mü yollayabiliriz yoksa insani güldürebilen fotoğraf çalışmalarımızı da yollayabilir miyiz? Ve ürün bizden çıkmak zorunda mı?
Kolay gelsin.
0
amd
cogumuz bilgi islemci olarak calisiyor. bence basimiza gelen dumur olaylarini da yazalim.
0
anonim
Bence bu tür karikatürsel çalışmaların fazlamesai nin ana sayfasının uygun bir yerinde (altta veya üstte) görünmesi bence daha iyidir..
0
resilence
bence cc-by-nc-nd yerine cc-by-nc-sa altında yayınlanmalı, biraz daha özgür.
0
fcn
bu sayfanın rss feed'i olması planlanıyor mu?
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Tcl´i Sevelim, Sevdirelim..

Necrodome

OSNews, yine bir güzellik yaparak Tcl ekibiyle yapılan röportajı yayınlamış.

Bu tür yazıları okuduktan sonra, şu adresi ziyaret etmek geliyor insanın içinden...

İçeriden Gelen Tıkırtı

butch

Görüntü işlemede ünlü bir yüz: Lenna

GtG

Görüntü işleme ile uğraşmış olanlar bu yüzü mutlaka görmüşlerdir. Yeterince meraklılar ise resmin sahibinin isminin Lenna olduğunu ve gerçekte bir playboy yıldızı olduğunu da öğrenmişlerdir.
Peki bir playboy yıldızı nasıl oldu da akademik dünyanın kapılarını aralayıp görüntü işleme laboratuvarlarına misafir oldu? İşte ufak bir araştırma sonucu ulaştığım cevap:
The Lenna Story

FM Forum Süresiz Olarak Kapandı!

butch

Üstüste gelen saldırılar sebebiyle Fazlamesai.net forumları süresiz olarak kapanmış bulunuyor. Fazlamesai yaparak, gerektiğinde kendinden ciddi bir şekilde fedakarlık ederek bu siteyi sürdürmeye çalışanların iyi niyetlerini anlamaktan aciz bu ham beyinleri kınıyoruz ve soruyoruz: Bunu hangi ulvi amaç uğruna yapıyorsunuz? Söyleyin biz de yardımcı olalım.

Yıl 2031 kamu-net üst kurulu dördüncü kez toplandı :-)

musshani

Türkiye'nin Avrupa Birliği'nin eAvrupa+ girişiminde yeralabilmesi için başlatılan eTürkiye eylem planı ve yapılanmasının sahibi, Kamu-Net Üst Kurulu toplantısında yine saptanamadı.

Kurulduğu 1998 yılından beri geçtiğimiz hafta üçüncü kez toplanabilen Kamu-Net Üst Kurulu eTürkiye eylem planında alacağı görevin ne olması gerektiğine bu hafta yapılacak yeni bir toplantıyla karar verecek.