Ben Size Altın Örümcek Alamazsınız Demedim!

0
parsifal
İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Altın Örümcek 2005 Kamu Kurumu ödülünü kazanmış.

Heralde sonradan bir rehavet çökmüş ki, Kültür kısmında bulunan "CRR Konser Salonu" linki bizi önce http://www.crrks.org adresine, ordan da buraya yönlendiriyor.

Ve CRR Hakkında kısmına girince ağzımız bir karış açık kalıyor.

Burda tartışmamız gereken konu örümceğin hangi şartlarda verildiği mi yoksa bu büyüklükteki bir belediyenin web sayfasının içler acısı hale nasıl geldiği mi?

Görüşler

0
FZ
Örümcek ağlarını, tozu filan biraz süpürmek lazım tabii. Çok ağ tutmuş bazı yerleri. ;-)
0
wizzyfx
Asıl sol tarafda "Saglıklı Nesiller Kampanyası" diye bir link var. Uzerine gelip 1-2 saniye bekleyince insan korkuyor..
0
parsifal
Sanırım Maltepe Belediyesi yabancı doktorlarla çalışıyo. Resimdeki tiplere bakacak olursak gerçekten çok çalışılmış bir kampanya :)
0
yilmaz
belki ie ye uyumlu yapmışlardır siteyi. biz firefox yada opera ile açınca saçmalıyordur :D
0
bm
Tubitak da derece almis. On sayfa sadace Flash, flashsiz link yok. Ne oynatiyorlar bakmadim. Juri kimmis bilen var mi? Ozellikle devlet kuruluslarinin kalitesiz is yapmasini 'sizi odul icin degerlendirecegiz verecegiz kistaslar su' diye engelleyebilecek olanlar, avuclari patlayincaya kadar alkisladiklari icin bazi seylerin duzelmesi gecikiyor. Kimseye iyilik degil bu turlu takdir edilmek.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Internet'te Filtreleme ya da Sansür: Opennet.net

sundance

Son zamanlarda özellikle YouTube'un mahkeme kararı ile bloklanmasının ardından oldukça yoğun olarak tartışılan konulardan biri de Internet'te sansür.

Bu konuda herşeyden önce iyi bilgilenmemiz gerekiyor. Bu iş neden var? Sadece Türkiye'de mi var? Dünya'da bu konuda trendler ne vs. ki sağlıklı bir şekilde tartışalım ve daha da önemlisi, belki de klasik basından bile önemli olan bu ortamda, sağlıklı haberleşmenin sağlanması için sesimizi duyurabilelim.

Özgür Ağ Projesi (The Free Network Project)

anonim

"Henüz Internet'e girebilmesi için çok küçük olsa da, kızım ve Internet için sürekli bir endişe içindeyim. Endişemin sebebi ise şu: Bundan 10-15 yıl sonra, kızım bana gelecek ve şunu söyleyecek : 'Babacığım, Internet'te basının özgürlüğü elinden alındığında sen nerelerdeydin? '

Freenet Project sitesinin giriş sloganı
-- Mike Godwin, Electronic Frontier Foundation

Google: Bir kez daha...

sundance

Google bir kez daha yapacağını yaptı. Yaklaşık 700 milyon mesajdan oluşan, 20 yıllık Usenet Arşivini kullanıma açtı

1981`den bu güne gelen bu dev arşiv bugüne kadar eşi benzeri görülmemiş bir dev tarih belgesi. Bizi izlemeye devam edin, sanırım önümüzdeki haftalarda bu arşivden eşelenmiş onlarca önemli olayın haberiyle karşınızda olacağız ;)

ArsDigita

exalted

2000 yılının Eylül ayında başlamış, 2001'in Temmuz'unda bitmiş bir hikaye ArsDigita. MIT'nin bilgisayar bilimleri bölümünü temel almış kendisine ve çıkmış yola; ancak yolun sonu çabuk gelmiş.

Internet B*ktur!

FZ

Siber yaşam yeni bir kültür yarattı ama herkes için aynı sonucu doğurduğunu söylemek mümkün değil. İşte 11 alternatif bakış açışı. Bakalım bu garip ve radikal manifestoya ne tür tepkiler gelecek: