murat

Görüşler

1
Zakkum

Windows istemcisinde UDP paketleri vpn tünelinden geçmiyormuş.

Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Google'ın İlk Sunumu

anonim

Google'ın kurucularından Lary Page'in 1998 yılında Stanford'da yaptığı sunuya buradan ulaşabilirsiniz. Oldukça ilginç.

Google Evlere Şenlik!

cbc

İngilizce "Home Page" olarak adlandırılan, Türkçe'ye kelime kelime çevirirsek "Ev Sayfası" olarak adlandırabileceğimiz, kişisel site yapmanızı sağlayacak bir hizmet Google'dan sonunda geldi. "Evlere Şenlik"teki ev kelimesi de işte buradan geliyor.

Dünyanın bütün webcamlerini getirin!

sundance

Küçük bir Google hack daha. Birisi çıkmış ve Google searchlerle bulabildiği bütün serbest erişim webcamleri bir harita üzerinde toplamış

Google, Geo-location, delicious gibi bir çok servisi biraraya getirmesi açısından ilginç. Sitede yazdığına göre bu kadar kamera arasında pr0n kameralar da süpriz yumurtaymış, ben görmedim, bilmiyorum.

İşyerinde bayık bir gün mü, canınız iş yapmak istemiyor mu? Buyrun takılın

Google Android

auselen

Google mobil telefonlar için yazılım platformunu tanıttı: Herkesin beklediğinin tersine "GPhone" adlı bir donanım üretilmeyeceği ortaya çıktı. Google bunun yerine (iPhone'a çok benzeyen!) bir işletim sistemi geliştirip, ücretsiz dağıtacakmış.

Google Ventures, Google'dan risk sermayesi

akoguzh

Google ne yapsa olay oluyor. Bu sefer yeni bir hizmet veya yazılım değil direk olarak 'next big thing' i gerçekleştirme potansiyeli olanları desteklemek (yada küçükken yutmak) amaçlı risk sermayesi fonunu duyurdular.

http://googleblog.blogspot.com/2009/03/googles-newest-venture.html
http://www.google.com/ventures/