İlgili Yazılar

Milyonluk web sayfasının son numarası!

sundance

Daha önce haber yaptığımız MillionDollarHomepage.com'da finale yaklaşıldıkça heyecan artıyor.

26 Ekimden bu yana $504,000'lık satış yapan MillionDollarHomepage.com son bin pixeli de ebay üzerinden $1 fiyatla satışa çıkartmış. 151 kişi teklif vermiş durumda ve şu anki fiyat $38,200. Bir sonraki aşama da bence domain ismini satmak olur herhalde :)

Bilişim Sohbetleri

butch

itconversations.com BT dünyasından önemli isimlerin, önemli konuşmalarının gerek ses kayıtlarına gerek metinlerine ulaşabileceğiniz bir site.

Lawrence Lessig, Free Culture, Bölüm 1 ile başlayalım mı arşivi oluşturmaya?

$1.99'a kadar domain isimleri ama haber bu değil :)

sundance

Godaddy.com bir başka ürünle birlikte alındığı takdirde domain isimlerini $1.99'a kadar düşürmekte.

Fakat asıl haber bunun reklamını Super Bowl'da yapmak için tekrar tekrar başvurup sansür komitesi tarafından reddedilmelerinde. Reddedilen 14 reklamın bir kısmı daha çekilmeden, konsept aşamasında reddedilerek bambaşka bir rekora da imza atmış.. Saldırgan reklamcılık diye buna diyorlar herhalde.

Mazlum Web Tarayıcısının Yükselişi

Soulblighter

Microsoft'un Internet Explorer'ının kullanım oranı düşüyor, fakat firmalar hala özellikle IE için web sayfaları yapmaya devam ediyor.

WebSideStory'den gelen son verilere göre IE kullanımı son çeyrekte %2 azaldı. Fakat IE'yi tamamen yok etmek imkansız. Çünkü IE harici internet tarayıcıları hala "browser not supported" uyarısını görmeye devam ediyorlar.

ShiftDelete.Net Yayında

berkin

Uzun bir süredir küçük bir arkadaş grubuyla üzerinde çalıştığımız ShiftDelete.Net bir kaç gün önce yayına girdi. Yayına girene kadarki çalışma yoğunluğumuz devam ettiği için bu vakte kadar uzun süredir üyesi olduğum FazlaMesai'yi bu gelişmeden haberdar edemedim.