İlgili Yazılar

Half Life 2 belirsizliğe gömüldü

bahadirkandemir

Half-Life 2’nin piyasaya sürüm tarihi belirsizliğini koruyor. İnternet siteleri oyunun satış tarihi için çeşitli tarihler verirken, oyunun yazılımcısı Vivendi önce Noel Arifesi olarak açıkladığı lansman tarihini 2004 yılında belirsiz bir tarihe erteledi.

Evde dolaşan böcek ister misiniz?

redogre

Belki de elektronik olursa istersiniz...
Valla ben çok beğendim, işte şurda. Tanesi 10$ gibi cüzzi bir miktara isterseniz uzaktan kumandayla yönlendirebileceğiniz, isterseniz de "öğrenmeye" bırakabileceğiniz 4 farklı böceğiniz oluyor. Biri saldırgan, biri meraklı, biri engel aşıyor vs vs. Tasarımları da şirin olmuş.

Tek sorun Amazon'un amerika sitesinde var sadece, UK'de yok, yani koli ücreti sağlam. Bence Amerikalı Fazlamesaiciler kesin alır, test eder, bize de haber eder :)

Bu sıcakta Snake de oynanır mı?

anonim

Multiplayer 3D Snake oyunu olan Snok`un yeni versiyonu V1.1 çıktı. Bu yeni versiyonunda bazı hatalar düzeltilmiş ve yeni muzikler, yeni bölümler eklenmiş. Freeware olan oyunun yeni versiyonu yaklaşık 25 mb büyüklükte.

www.tihlde.org/~torbjorv/snok/download/snok_final_1_1.exe

HL2 - Kötü Son...

elrond

Yılın, belki de son 10 yılın en çok beklenen oyunu HL2 nin kaynak kodu internete sızmış durumda. Community kan ağlıyor desem yeridir. http://www.halflife2.net/ sunucuları rekor üstüne rekor kırıyor. 3 saat gibi bir sürede 1000' in üzerinde yollanan mesajdan sonra Valve´den Gabe Newell forma girdi ve olayı resmen doğruladı.

Gabe' in postu... HL2.net in serverları hala ayakta ise...

Gerçekten sinir bozucu bir durum. 3 yılın emeği telef olabilir. Başka yazacak bir şey bulamıyorum. Hala fake olabileceğine inanlar var. Ama yukarıdaki post silinmiş değil HL2.net moderatorleri tarafından...

Enemy-Territory v2.60 kaynak kodu açıldı.

zentoo

Id Software in halen ücretsiz olarak dağıttığı asla PC'mden eksik olmayan ve de gördüğüm en kaliteli netcode kullanan Wolfenstein Enemy-Territory'nin 2.60 sürümünün SDK'sı indirmeye hazır. İnceleyin öğrenin, öğretin, dağıtın ve hatta oyun yapın. Söz veremesem de Linux a yaptığınız oyunun "Cinematic"leri benden ;-]

FTP Linki