İlgili Yazılar

Yeni MacBook Pro ile tamam mı, devam mı?

butch

Yeni MacBook Pro Touch ID, Touch Bar, yeni gelişmiş ekran ve bol miktarda başka yeniliklerle duyuruldu. Bunların çoğu sevinçle karşılanırken, özellikle teknik kullanıcıları mutsuz eden değişiklikler de her zaman olduğu gibi gündeme damgasını vurdu. Escape ve fonksiyon tuşları ile SD Kart yuvasının kaldırılması, şarj portunun MagSafe’siz USB-C'ye evrilmesi de bu konudaki tartışma odakları.

...

Mac ve PC Arkadaşların Yeni Maceraları

parsifal

3 Yeni Mac reklamı aramıza katıldı. Keyfini çıkarın!

Efsane Gerçek Oldu: Apple Intel'i Seçti

tongucyumruk

3 Haziran Cuma günü c|net'te çıkan bir haber haber herkes için şok olmuştu. Haberde Apple'ın IBM tarafından üretilen PowerPC işlemcilerini bırakıp Intel platformuna yönelmeye karar verdiği yazılıyordu. Ben de dahil olmak üzere birçok insan haberin sadece bir söylentiden ibaret olduğunu düşündü ve Pazartesi günü Apple tarafından yapılacağı söylenen basın açıklamasını beklemeye koyuldu. Ve sonunda, Apple'dan beklenen açıklama geldi...

Linux ve MacOS X

anonim

Apple ADC'den gelen bir mailde ilginç bir haber vardı. Apple'ın yeni işletim sistemi MacOS X Linux shared library leri kullanacak gibi gözüküyor, hatta linux emulator da yeni sürümde default olarak çekirdeğe eklenecekmiş, bunların gerçek olup olmadığını yeni sürüm çıktığında göreceğiz. Bu oluşum gerçekleşirse eğer, Apple'ın Linux a desteği büyüyecek gibi gözüküyor.

Yellow Dog Linux 2.0 çıktı!

PCc0d3r

PowerPC'ler için başlıbaşına bir işletim sistemi olan Yellow Dog Linux 2.0 çıktı.
Daha fazla bilgiye sitesinden ulaşabilirsiniz : http://www.yellowdoglinux.com/